Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Търси Търси
  • Рецепти Рецепти
  • MAGGI® Приятели MAGGI® Приятели
  • Полезни статии Полезни статии
  • Продукти Продукти
  • Kампании Kампании
  • Maggi MAGGI
  • Вход Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
Maggi
Maggi
  • Търси Търси
  • Рецепти Рецепти
  • MAGGI® Приятели MAGGI® Приятели
  • Полезни статии Полезни статии
  • Продукти Продукти
  • Kампании Kампании
  • Maggi MAGGI
  • Вход Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
бланширан спанак

Как да бланшираме спанак

Спанакът е истински деликатес и то не само по време на пости. Той може да бъде приготвян по много различни начини - в салати, гювечета, яхнии или гарнитури. Спанакът е здравословен, но и вкусен - листата му са а сочни и могат да добавят приятен привкус на вашето ястие. Ако не сте сигурни как да бланширате спанак, следвайте нашите инструкции стъпка по стъпка.

Стъпка 1

Оставете подсолена вода да заври в дълбок съд. След това добавете спаначените листа. Варете няколко минути.

Стъпка 2

Извадете спанака и го поставете в купа с ледена вода. Така процесът на варене се прекъсва веднага и спанакът запазва свежестта и яркозеления си цвят.

киноа как се приготвя

Как да приготвим киноа?

Киноата е култура, която става все по-популярна у нас, не само заради многото полезни вещества, но и заради специфичния си вкус.
Виж повече
  • Facebook
  • You Tube
  • Instagram
  • Свържете се с нас
  • Регистрирайте се
  • Политика за поверителност на данните
  • Комисия за защитa на потребителите
  • Политика за бисквитки
  • Условия за ползване на сайта