Планирайте и пестете време

Програмата ви за деня е винаги пълна? Спечелете си повече време, като планирате предварително своето седмично меню. Включете и децата. Направете списък с 10-те любими ястия на цялото семейство. А после включете в седмичното меню поне едно от тях!

Трябват ви идеи?

Всеки ден искате да имате на трапезата си нещо вкусно и полезно, но също така и нещо различно. Оказва се, че това е предизвикателна задача. Ето ви идея - посветете всеки ден в седмицата на различна тема. Това ще ви дава бързо и лесно разнообразни идеи за хранене.

Включете в готвенето и децата

Може да не е по-бързо, но е много по-забавно. Позволете на децата да участват в готвенето. За всяка възраст има подходяща задача. Тук събрахме за вас идеи, подходящи за деца от 3 до 12 години. Не забравяйте - вашите ентусиазирани помощници със сигурност ще имат и по-добър апетит.

С деца около масата

Закуска, обяд или вечеря - това са моментите, в които семейството е заедно: разказвате си истории, смеете се, слушате. Превърнете храненето в удоволствие за всички. Ако не сте сигурни как да се справите с лудуващите деца на масата, вижте нашите съвети.

И накрая да разчистим

Разчистването на масата и съхранението на продуктите са важна част от готвенето. Как да направите разчистването след вечеря по-атрактивно за вас и за децата? Кой продукт къде трябва да стои в хладилника? Нека ви помогнем с няколко съвета.