Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

1. Лазаня с гъбен сос
Изненадайте гостите си с тази великолепна лазаня.Изпълнението не е сложно, затова пък всички ще са впечатлени! Вижте рецептата тук.

2. Мини лазаня с пилешко
Невероятно вкусни мини лазани с пилешко. Вижте рецептата тук.

3. Паста със сос от зелени зеленчуци

Макарони или Паста с 9 вида зеленчуци е специално подбран сет от любими и обичани зелени зеленчуци, които освен вкусни са и полезни. Вижте рецептата ни тук.

4. Паста с тиквички
Много хора не могат да си представят пастата без месо. Със сигурност ще размислят обаче, когато опитат рецептата ни с пролетни зеленчуци. Вижте я и вие.

5. Паста със сос от червени зеленчуци
Как да приготвим макарони с 6 вида зеленчуци? Направени с познати и любими съставки за невероятен вкус, обичан от малки и големи! Вижте рецептата тук.


6. Лазаня "Карбонара"
В тази рецепта редуваме апетитен сос "Карбонара" с бекон, гъбки и моцарела. Сочно, изкусително, лесно. Вижте как да приготвите.


7. Паста с песто и пилешко месо
Ако обичате вкусна паста с домашно приготвено песто, опитайте нашата рецепта. Ще я приготвите за по-малко от час. И поне един гост със сигурност ще пита за рецептата. Ето я.


8. Канелони с кайма и маслини
Комбинацията канелони, домати, маслини и свеж магданоз е призната класика. Вижте и рецептата тук.

9. Талятели с маслинова паста
Една от най-лесните рецепти, която ще ви отнеме по-малко от 30 минути, но ще добави в менюто ви приятна средиземноморска нотка. Вижте я тук.
 

10. Паста с магданоз и домати
Всички сме чели и чували колко полезен е магданозът. Но малко от нас имат идея как да сготвят нещо вкусничко с магданоз. Ето една идея от нас.