Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Торта с кроасани и ванилов крем

0
50 Мин.
Лесна
Уникална торта, която ще впечатли небцето на всеки.

Съставки

-
8 порции
+

Това ястие е оптимизирано за 8 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите: Тук

400 г
мини кроасани
600 мг
прясно мляко
200 г
заквасена сметана
2 опаковки
ванилов крем
8 с.л.
захар
80 г
пудра захар

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
Zutaten befinden sich jetzt in deiner Zwischenablage
.

Хранителна стойност

Енергия
408.67 kcal
протеин
7.51 g
Въглехидрати
64.25 g
Мазнини
14.03 g
Информация на порция
Да го приготвим!

Указания

50 Мин.
Стъпка 1
10 Мин.
Ваниловият крем на прах се сварява в подсладеното със захар прясно мляко според указанията на опаковката.
Стъпка 2
30 Мин.
През това време във форма за торта с подвижен ринг се подреждат плътно ред мини кроасани с шампанско или ванилов пълнеж. Върху тях се изсипва част от горещия крем и отново се подреждат кроасанчета. Това продължава до изчерпване на продуктите, като е важно тортата да завърши с ред кроасани. Декорира се с крем, направен от разбъркани пудра захар и заквасена сметана. По желание тортата може да се украси с розови топченца или други професионални детайли за декорация на десерти.
Стъпка 3
10 Мин.
Тортата се оставя да престои цяла нощ в хладилник и едва тогава може да се разреже и сервира.
Торта с кроасани и ванилов крем

Стъпка 1 3

: прясно мляко, захар

Ваниловият крем на прах се сварява в подсладеното със захар прясно мляко според указанията на опаковката.

Торта с кроасани и ванилов крем

Стъпка 2 3

: мини кроасани, заквасена сметана, пудра захар

През това време във форма за торта с подвижен ринг се подреждат плътно ред мини кроасани с шампанско или ванилов пълнеж. Върху тях се изсипва част от горещия крем и отново се подреждат кроасанчета. Това продължава до изчерпване на продуктите, като е важно тортата да завърши с ред кроасани. Декорира се с крем, направен от разбъркани пудра захар и заквасена сметана. По желание тортата може да се украси с розови топченца или други професионални детайли за декорация на десерти.

Торта с кроасани и ванилов крем

Стъпка 3 3

Тортата се оставя да престои цяла нощ в хладилник и едва тогава може да се разреже и сервира.

Рецептата като PDF
Запази
Сподели с приятели

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Благодарим за оценката!
Очакваме Вашето ревю!

Вече оценихте тази рецепта/ продукт.

Моля, оценете! Повече звезди означават по-висок рейтинг!

Изпрати
Asset 10

Коментар 0

0/4000
Изберете валидно потребителско име с дължина от 3 до 15 символа. Използвайте буквите от А до Z и цифрите от 0 до 9.
Потребителско име