Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Свинско със зеленчуци на тиган

0
50 Мин.
Лесна
Изненадващо вкусно свинско със зеленчуци на тиган.

Съставки

-
4 порции
+

Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите: Тук

1 опаковка
MAGGI® Малки тайни® Винен кебап
600 г
свинско филе
2 
картофи
1 
патладжан
2 
моркови
1 глава
лук
4 с.л.
олио
1 ч.л.
естрагон
100 г
целина
2 с.л.
свеж магданоз
1 щипка
черен пипер
1 щипка
сол

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
Zutaten befinden sich jetzt in deiner Zwischenablage
.

Хранителна стойност

Енергия
379.01 kcal
протеин
34.38 g
Въглехидрати
16.74 g
Мазнини
18.97 g
Информация на порция
Да го приготвим!

Указания

50 Мин.
Стъпка 1
10 Мин.
Разтворете MAGGI® Малки Тайни според указанието на опаковката. Нарежете месото на хапки, а зеленчуците - на едри парчета.
Стъпка 2
5 Мин.
Загрейте олиото и запържете месото заедно с лука. Прибавете останалите зеленчуци и гответе 2-3 минути. Налейте фикса, овкусете със сол, пипер и естрагон, и разбъркайте.
Стъпка 3
30 Мин.
Гответе на тих огън под капак докато омекне месото за около 20 - 25 минути. След това махнете капака и усилете котлона, за да се изпари излишната течност. Не спирайте да разбърквате ястието, докато сосът се сгъсти.
Стъпка 4
5 Мин.
Сервирайте ястието топло, поръсено със свеж магданоз.
Свинско със зеленчуци на тиган

Стъпка 1 4

Разтворете MAGGI® Малки Тайни според указанието на опаковката. Нарежете месото на хапки, а зеленчуците - на едри парчета.

Свинско със зеленчуци на тиган

Стъпка 2 4

Загрейте олиото и запържете месото заедно с лука. Прибавете останалите зеленчуци и гответе 2-3 минути. Налейте фикса, овкусете със сол, пипер и естрагон, и разбъркайте.

Свинско със зеленчуци на тиган

Стъпка 3 4

Гответе на тих огън под капак докато омекне месото за около 20 - 25 минути. След това махнете капака и усилете котлона, за да се изпари излишната течност. Не спирайте да разбърквате ястието, докато сосът се сгъсти.

Свинско със зеленчуци на тиган

Стъпка 4 4

Сервирайте ястието топло, поръсено със свеж магданоз.

Рецептата като PDF
Запази
Сподели с приятели

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Благодарим за оценката!
Очакваме Вашето ревю!

Вече оценихте тази рецепта/ продукт.

Моля, оценете! Повече звезди означават по-висок рейтинг!

Изпрати
Asset 10

Коментар 0

0/4000
Изберете валидно потребителско име с дължина от 3 до 15 символа. Използвайте буквите от А до Z и цифрите от 0 до 9.
Потребителско име