Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Свински шишчета на фурна

0
70 Мин.
Лесна
Сочни и вкусни свински шишчета, идеални за неочаквани гости.

Съставки

-
4 порции
+

Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите: Тук

1 кг
свинско месо
1 опаковка
MAGGI® Малки тайни® Сочни ребърца
1 глава
червен лук
1 
зелена чушка
1 щипка
черен пипер
1 щипка
сол

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
Zutaten befinden sich jetzt in deiner Zwischenablage
.

Хранителна стойност

Енергия
1604.51 kcal
протеин
24.08 g
Въглехидрати
4.35 g
Мазнини
164.52 g
Информация на порция
Да го приготвим!

Указания

70 Мин.
Стъпка 1
10 Мин.
Свинското месо се нарязва на хапки и се овалва в подправката MAGGI® Сочни ребърца Пикантни. Чушката се почиства и нарязва на едри парчета, а лукът - на четвъртинки.
Стъпка 2
5 Мин.
Продуктите се овкусяват със сол и черен пипер на вкус и се нанизват на шишове.
Стъпка 3
50 Мин.
Шишчета се пекат на силна фурна до пълна готовност.
Стъпка 4
5 Мин.
Поднасят се топли с гарнитура от пресни картофки Соте.
Свински шишчета на фурна

Стъпка 1 4

: свинско месо, MAGGI® Малки тайни® Сочни ребърца, червен лук, зелена чушка

Свинското месо се нарязва на хапки и се овалва в подправката MAGGI® Сочни ребърца Пикантни. Чушката се почиства и нарязва на едри парчета, а лукът - на четвъртинки.

Свински шишчета на фурна

Стъпка 2 4

: черен пипер, сол

Продуктите се овкусяват със сол и черен пипер на вкус и се нанизват на шишове.

Свински шишчета на фурна

Стъпка 3 4

Шишчета се пекат на силна фурна до пълна готовност.

Свински шишчета на фурна

Стъпка 4 4

Поднасят се топли с гарнитура от пресни картофки Соте.

Рецептата като PDF
Запази
Сподели с приятели

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Благодарим за оценката!
Очакваме Вашето ревю!

Вече оценихте тази рецепта/ продукт.

Моля, оценете! Повече звезди означават по-висок рейтинг!

Изпрати
Asset 10

Коментар 0

0/4000
Изберете валидно потребителско име с дължина от 3 до 15 символа. Използвайте буквите от А до Z и цифрите от 0 до 9.
Потребителско име