Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Свински ребра с картофи в пергамент

0
50 Мин.
Лесна
Изключително бързи, сочни и вкусни ребърца.

Съставки

-
4 порции
+

Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите: Тук

300 г
свински ребра
5 
картофи
1 опаковка
MAGGI® Малки тайни® Сочни ребърца

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
Zutaten befinden sich jetzt in deiner Zwischenablage
.

Хранителна стойност

Енергия
168.31 kcal
протеин
19.21 g
Въглехидрати
13.19 g
Мазнини
3.92 g
Информация на порция
Да го приготвим!

Указания

50 Мин.
Стъпка 1
5 Мин.
В подходяща тава се слага хартия за печене, като не бързате да режете хартията. На дъното на съда сложете обелените и нарязани картофи.
Стъпка 2
5 Мин.
Поръсете обилно ребрата с MAGGI® Малки тайни® Сочни ребърца и ги разположете върху картофите. За още по-наситен вкус, може да поръсите и картофите с една щипка от MAGGI® Малки тайни® Сочни ребърца. Завийте тавата с останалата хартия, хванете краищата и ги защипете с телбот. Всичко трябва да е добре опаковано, за да се сготви и задуши перфектно.
Стъпка 3
40 Мин.
Печете на 200 градуса, на горен и долен реотан от 30 до 40 минути. Не се добавя вода или мазнина, защото ребрата имат достатъчно мазнина.
Свински ребра с картофи в пергамент

Стъпка 1 3

: картофи

В подходяща тава се слага хартия за печене, като не бързате да режете хартията. На дъното на съда сложете обелените и нарязани картофи.

Свински ребра с картофи в пергамент

Стъпка 2 3

: свински ребра

Поръсете обилно ребрата с MAGGI® Малки тайни® Сочни ребърца и ги разположете върху картофите. За още по-наситен вкус, може да поръсите и картофите с една щипка от MAGGI® Малки тайни® Сочни ребърца. Завийте тавата с останалата хартия, хванете краищата и ги защипете с телбот. Всичко трябва да е добре опаковано, за да се сготви и задуши перфектно.

Свински ребра с картофи в пергамент

Стъпка 3 3

Печете на 200 градуса, на горен и долен реотан от 30 до 40 минути. Не се добавя вода или мазнина, защото ребрата имат достатъчно мазнина.

Рецептата като PDF
Запази
Сподели с приятели

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Благодарим за оценката!
Очакваме Вашето ревю!

Вече оценихте тази рецепта/ продукт.

Моля, оценете! Повече звезди означават по-висок рейтинг!

Изпрати
Asset 10

Коментар 0

0/4000
Изберете валидно потребителско име с дължина от 3 до 15 символа. Използвайте буквите от А до Z и цифрите от 0 до 9.
Потребителско име