Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Селска яхния с пиле и лук

0
45 Мин.
Средно трудна
Вкусна рецепта от MAGGI® - Вкусна яхнийка за уютните семейни вечери.

Съставки

-
4 порции
+

Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите: Тук

600 г
пилешко филе
1 
домат
2 глави
лук
2 скилидки
чесън
1 с.л.
червен пипер
50 мл
олио
3 ч.л.
пшеничено брашно
1 връзка
магданоз
1 щипка
черен пипер
1 щипка
сол

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
Zutaten befinden sich jetzt in deiner Zwischenablage
.

Хранителна стойност

Енергия
625.72 kcal
протеин
31.36 g
Въглехидрати
44.93 g
Мазнини
38.16 g
Информация на порция
Да го приготвим!

Указания

45 Мин.
Стъпка 1
5 Мин.
Пилешкото филе се нарязва на едри кубчета, лукът - на полумесеци, скилидките чесън - на филийки.
Стъпка 2
10 Мин.
Олиото се загрява в тенджера и пилешкото месо се запържва от всички страни до златисто.
Стъпка 3
10 Мин.
Добавят се чесъна и лука и се задушават, докато омекнат. След малко се прибавя брашно, разбърква се добре и след минута се подправя с червен пипер, като ястието се залива със 700 мл вода и нарязания на кубчета домат.
Стъпка 4
20 Мин.
Посолете и подправете ястието с черен пипер. Оставете ястието на котлона за около 20 минути.
Селска яхния с пиле и лук

Стъпка 1 4

Пилешкото филе се нарязва на едри кубчета, лукът - на полумесеци, скилидките чесън - на филийки.

Селска яхния с пиле и лук

Стъпка 2 4

Олиото се загрява в тенджера и пилешкото месо се запържва от всички страни до златисто.

Селска яхния с пиле и лук

Стъпка 3 4

Добавят се чесъна и лука и се задушават, докато омекнат. След малко се прибавя брашно, разбърква се добре и след минута се подправя с червен пипер, като ястието се залива със 700 мл вода и нарязания на кубчета домат.

Селска яхния с пиле и лук

Стъпка 4 4

Посолете и подправете ястието с черен пипер. Оставете ястието на котлона за около 20 минути.

Рецептата като PDF
Запази
Сподели с приятели

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Благодарим за оценката!
Очакваме Вашето ревю!

Вече оценихте тази рецепта/ продукт.

Моля, оценете! Повече звезди означават по-висок рейтинг!

Изпрати
Asset 10

Коментар 0

0/4000
Изберете валидно потребителско име с дължина от 3 до 15 символа. Използвайте буквите от А до Z и цифрите от 0 до 9.
Потребителско име