Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ризото с четири сирена

0
55 Мин.
Лесна
Вкусно и свежо ризото със сос Четири сирена.

Съставки

-
4 порции
+

Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите: Тук

200 г
ориз
1 опаковка
MAGGI® Малки тайни® Пиле 4 сирена
200 г
пилешко месо
1 глава
лук
20 г
масло
2 с.л.
олио
4 
печурки
40 г
пармезан
1 щипка
сол
1 щипка
черен пипер

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
Zutaten befinden sich jetzt in deiner Zwischenablage
.

Хранителна стойност

Енергия
443.55 kcal
протеин
17.69 g
Въглехидрати
45.96 g
Мазнини
20.85 g
Информация на порция
Да го приготвим!

Указания

55 Мин.
Стъпка 1
10 Мин.
Разтворете MAGGI® Малки тайни Пиле 4 Сирена в 400 мл вода. Нарежете лука на ситно, месото - на кубчета, а гъбите - на филийки.
Стъпка 2
40 Мин.
Запържете лука в двата вида мазнина, докато стане прозрачен. Прибавете месото и гъбите и ги запържете за 2-3 минути. Добавете ориза и бъркайки непрекъснато, налейте фикса на малки части. След като се абсорбира напълно от ориза, долейте още 400 мл вода. Гответе на слаб огън около 30 минути. Към края прибавете пармезана.
Стъпка 3
5 Мин.
Сервирайте ризотото топло, поръсено с допълнително пармезан и овкусено с черен пипер и сол.
Ризото с четири сирена

Стъпка 1 3

Разтворете MAGGI® Малки тайни Пиле 4 Сирена в 400 мл вода. Нарежете лука на ситно, месото - на кубчета, а гъбите - на филийки.

Ризото с четири сирена

Стъпка 2 3

Запържете лука в двата вида мазнина, докато стане прозрачен. Прибавете месото и гъбите и ги запържете за 2-3 минути. Добавете ориза и бъркайки непрекъснато, налейте фикса на малки части. След като се абсорбира напълно от ориза, долейте още 400 мл вода. Гответе на слаб огън около 30 минути. Към края прибавете пармезана.

Ризото с четири сирена

Стъпка 3 3

Сервирайте ризотото топло, поръсено с допълнително пармезан и овкусено с черен пипер и сол.

Рецептата като PDF
Запази
Сподели с приятели

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Благодарим за оценката!
Очакваме Вашето ревю!

Вече оценихте тази рецепта/ продукт.

Моля, оценете! Повече звезди означават по-висок рейтинг!

Изпрати
Asset 10

Коментар 0

0/4000
Изберете валидно потребителско име с дължина от 3 до 15 символа. Използвайте буквите от А до Z и цифрите от 0 до 9.
Потребителско име