Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Яйца Болонезе

0
39 Мин.
Лесна
Една нестандартна рецепта за яйца в лек сос Болонезе.

Съставки

-
4 порции
+

Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите: Тук

4 
яйца
800 г
телешка кайма
1 опаковка
MAGGI® Малки тайни® Спагети Болонезе
1 глава
лук
2 с.л.
зехтин
3 клонки
свеж магданоз

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
Zutaten befinden sich jetzt in deiner Zwischenablage
.

Хранителна стойност

Енергия
588.73 kcal
протеин
45.9 g
Въглехидрати
9.69 g
Мазнини
39.22 g
Информация на порция
Да го приготвим!

Указания

39 Мин.
Стъпка 1
5 Мин.
Нарежете лука на ситно. Сгорещете малко зехтин в тиган и задушете лука за няколко минути. Яйца Болонезе
Стъпка 2
2 Мин.
Разтворете MAGGI® Малки тайни Фикс за спагети Болонезе според указанието на опаковката. Яйца Болонезе
Стъпка 3
5 Мин.
Добавете каймата към лука в тигана и гответе не повече от 4 минути на силен огън. Яйца Болонезе
Стъпка 4
5 Мин.
Прибавете MAGGI® Малки тайни Фикс за спагети Болонезе и разбъркайте добре. Намалете огъня и оставете да се готви около 5 мин. Яйца Болонезе
Стъпка 5
20 Мин.
Изсипете сместа в тавичка и добавете яйцата, като може да оформите малки гнезда. Ястието се пече за около 15-20 минути на загрята на 200 градуса фурна. Яйца Болонезе
Стъпка 6
2 Мин.
Поръсете за финал обилно с магданоз и поднесете ястието топло. Яйца Болонезе
Яйца Болонезе

Стъпка 1 6

: лук, зехтин

Нарежете лука на ситно. Сгорещете малко зехтин в тиган и задушете лука за няколко минути.

Яйца Болонезе

Стъпка 2 6

: MAGGI® Малки тайни® Спагети Болонезе

Разтворете MAGGI® Малки тайни Фикс за спагети Болонезе според указанието на опаковката.

Яйца Болонезе

Стъпка 3 6

: телешка кайма

Добавете каймата към лука в тигана и гответе не повече от 4 минути на силен огън.

Яйца Болонезе

Стъпка 4 6

Прибавете MAGGI® Малки тайни Фикс за спагети Болонезе и разбъркайте добре. Намалете огъня и оставете да се готви около 5 мин.

Яйца Болонезе

Стъпка 5 6

Изсипете сместа в тавичка и добавете яйцата, като може да оформите малки гнезда. Ястието се пече за около 15-20 минути на загрята на 200 градуса фурна.

Яйца Болонезе

Стъпка 6 6

Поръсете за финал обилно с магданоз и поднесете ястието топло.

Рецептата като PDF
Запази
Сподели с приятели

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Благодарим за оценката!
Очакваме Вашето ревю!

Вече оценихте тази рецепта/ продукт.

Моля, оценете! Повече звезди означават по-висок рейтинг!

Изпрати
Asset 10

Коментар 0

0/4000
Изберете валидно потребителско име с дължина от 3 до 15 символа. Използвайте буквите от А до Z и цифрите от 0 до 9.
Потребителско име