Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Пържени чушки със сирене в сос Болонезе

0
55 Мин.
Средно трудна
Нетрадиционни пържени чушки със сирене в лек сос Болонезе.

Съставки

-
4 порции
+

Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите: Тук

1 опаковка
MAGGI® Малки тайни® Спагети Болонезе
10 
зелени чушки
1 
домати
1 
моркови
2 
яйце
200 г
сирене
20 г
чесън на прах
4 
дафинов лист
2 с.л.
олио
1 с.л.
зехтин
2 с.л.
магданоз

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
Zutaten befinden sich jetzt in deiner Zwischenablage
.

Хранителна стойност

Енергия
386.52 kcal
протеин
17.23 g
Въглехидрати
20.39 g
Мазнини
26.85 g
Информация на порция
Да го приготвим!

Указания

55 Мин.
Стъпка 1
15 Мин.
Пригответе MAGGI® Малки тайни според указанията на опаковката и го изсипете в тенджерка. Към него добавете домата и моркова, нарязани на ситно, дафиновия лист и чесъна. Налейте зехтин и гответе на тих огън около 10 минути. След това оставете соса да изстине.
Стъпка 2
5 Мин.
Измийте чушките и ги подсушете. С остър нож ги цепнете от едната страна и внимателно отстранете семките, без да махате дръжките.
Стъпка 3
30 Мин.
В купа настържете на фино ренде сиренето, или го пасирайте с пасатор. Разбъркайте го с яйцата и магданоза и напълнете чушките. Поставете ги в тава, покрита с хартия за печене и ги печете до златисто за около 20 минути в загрята на 200°С фурна. Оставете ги да се охладят.
Стъпка 4
5 Мин.
Сипете соса в дълбока чиния и наредете върху него чушките. Сервирайте ястието студено
Пържени чушки със сирене в сос Болонезе

Стъпка 1 4

Пригответе MAGGI® Малки тайни според указанията на опаковката и го изсипете в тенджерка. Към него добавете домата и моркова, нарязани на ситно, дафиновия лист и чесъна. Налейте зехтин и гответе на тих огън около 10 минути. След това оставете соса да изстине.

Пържени чушки със сирене в сос Болонезе

Стъпка 2 4

Измийте чушките и ги подсушете. С остър нож ги цепнете от едната страна и внимателно отстранете семките, без да махате дръжките.

Пържени чушки със сирене в сос Болонезе

Стъпка 3 4

В купа настържете на фино ренде сиренето, или го пасирайте с пасатор. Разбъркайте го с яйцата и магданоза и напълнете чушките. Поставете ги в тава, покрита с хартия за печене и ги печете до златисто за около 20 минути в загрята на 200°С фурна. Оставете ги да се охладят.

Пържени чушки със сирене в сос Болонезе

Стъпка 4 4

Сипете соса в дълбока чиния и наредете върху него чушките. Сервирайте ястието студено

Рецептата като PDF
Запази
Сподели с приятели

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Благодарим за оценката!
Очакваме Вашето ревю!

Вече оценихте тази рецепта/ продукт.

Моля, оценете! Повече звезди означават по-висок рейтинг!

Изпрати
Asset 10

Коментар 0

0/4000
Изберете валидно потребителско име с дължина от 3 до 15 символа. Използвайте буквите от А до Z и цифрите от 0 до 9.
Потребителско име