Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Постен гювеч с картофи, чушки, домати и магданоз

0
90 Мин.
Средно трудна
Лесно за приготвяне ястие, подходящо за всички сезони.

Съставки

-
4 порции
+

Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите: Тук

1 кг
картофи
1 скилидка
лук
3 
червени чушки
4 
домати
0.5 връзка
свеж магданоз
4 с.л.
олио
1 щипка
сол

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
Zutaten befinden sich jetzt in deiner Zwischenablage
.

Хранителна стойност

Енергия
321.58 kcal
протеин
8.64 g
Въглехидрати
40.46 g
Мазнини
15.69 g
Информация на порция
Да го приготвим!

Указания

90 Мин.
Стъпка 1
10 Мин.
Картофите се обелват и нарязват на кубчета. Поставят се в тавичка.
Стъпка 2
20 Мин.
В дълбок тиган в олио се задушава ситно нарязан лук, докато омекне. След това към него се прибавят нарязани на средни парчета червени чушки, обелени и нарязани на кубчета домати и ситно нарязан магданоз. Всичко се задушава, докато чушките омекнат.
Стъпка 3
60 Мин.
Изсипете задушените зеленчуци върху картофите и залейте ястието с 1 кафена чаша вода. Пече се в умерена фурна около час или докато картофите омекнат.
Постен гювеч с картофи, чушки, домати и магданоз

Стъпка 1 3

: картофи

Картофите се обелват и нарязват на кубчета. Поставят се в тавичка.

Постен гювеч с картофи, чушки, домати и магданоз

Стъпка 2 3

: лук, червени чушки, домати, свеж магданоз, олио

В дълбок тиган в олио се задушава ситно нарязан лук, докато омекне. След това към него се прибавят нарязани на средни парчета червени чушки, обелени и нарязани на кубчета домати и ситно нарязан магданоз. Всичко се задушава, докато чушките омекнат.

Постен гювеч с картофи, чушки, домати и магданоз

Стъпка 3 3

Изсипете задушените зеленчуци върху картофите и залейте ястието с 1 кафена чаша вода. Пече се в умерена фурна около час или докато картофите омекнат.

Рецептата като PDF
Запази
Сподели с приятели

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Благодарим за оценката!
Очакваме Вашето ревю!

Вече оценихте тази рецепта/ продукт.

Моля, оценете! Повече звезди означават по-висок рейтинг!

Изпрати
Asset 10

Коментар 0

0/4000
Изберете валидно потребителско име с дължина от 3 до 15 символа. Използвайте буквите от А до Z и цифрите от 0 до 9.
Потребителско име