Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Пълнени пилешки гърди на фурна

0
50 Мин.
Лесна
Сочно пилешко месо, пълнено с праз лук, гъби и кашкавал.

Съставки

-
4 порции
+

Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите: Тук

4 
пилешки гърди
100 г
печурки
100 г
кашкавал
1 кубче
MAGGI® Пилешки бульон, обогатен с желязо
1 стрък
праз
50 мл
бяло вино
1 щипка
черен пипер
1 щипка
сол

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
Zutaten befinden sich jetzt in deiner Zwischenablage
.

Хранителна стойност

Енергия
469.85 kcal
протеин
68.88 g
Въглехидрати
8.37 g
Мазнини
15.61 g
Информация на порция
Да го приготвим!

Указания

50 Мин.
Стъпка 1
10 Мин.
Нарежете лука и гъбките на ситно, а кашкавалът се настъргва на едро ренде. Продуктите се смесват.
Стъпка 2
10 Мин.
Пилешките гърди се разполовяват хоризонтално като джобове, подправят се с черен пипер и сол и се пълнят с получената плънка. Затварят се с клечки за зъби. Гърдите се поставят в тенджера от йенско стъкло и се заливат с бялото вино. Съдът се захлупва и се поставя във фурната.
Стъпка 3
25 Мин.
Пече се на умерен огън. Когато виното изври наполовина, ястието се залива с пилешкия бульон (1 кубче пилешки бульон MAGGI®, разтворено в 1 ч.ч. вода) и се връща във фурната. Пече се до готовност.
Стъпка 4
5 Мин.
Ястието се поднася горещо, полято с получения винен сос, с гарнитура от варен ориз.
Пълнени пилешки гърди на фурна

Стъпка 1 4

: печурки, кашкавал, праз

Нарежете лука и гъбките на ситно, а кашкавалът се настъргва на едро ренде. Продуктите се смесват.

Пълнени пилешки гърди на фурна

Стъпка 2 4

: пилешки гърди, бяло вино, черен пипер, сол

Пилешките гърди се разполовяват хоризонтално като джобове, подправят се с черен пипер и сол и се пълнят с получената плънка. Затварят се с клечки за зъби. Гърдите се поставят в тенджера от йенско стъкло и се заливат с бялото вино. Съдът се захлупва и се поставя във фурната.

Пълнени пилешки гърди на фурна

Стъпка 3 4

: MAGGI® Пилешки бульон, обогатен с желязо

Пече се на умерен огън. Когато виното изври наполовина, ястието се залива с пилешкия бульон (1 кубче пилешки бульон MAGGI®, разтворено в 1 ч.ч. вода) и се връща във фурната. Пече се до готовност.

Пълнени пилешки гърди на фурна

Стъпка 4 4

Ястието се поднася горещо, полято с получения винен сос, с гарнитура от варен ориз.

Рецептата като PDF
Запази
Сподели с приятели

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Благодарим за оценката!
Очакваме Вашето ревю!

Вече оценихте тази рецепта/ продукт.

Моля, оценете! Повече звезди означават по-висок рейтинг!

Изпрати
Asset 10

Коментар 0

0/4000
Изберете валидно потребителско име с дължина от 3 до 15 символа. Използвайте буквите от А до Z и цифрите от 0 до 9.
Потребителско име