Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Пилешко бяло месо със зеленчуци на тиган

0
25 Мин.
Лесна
Уникално вкусно пилешко месо, приготвено на тиган със свежи зеленчуци.

Съставки

-
4 порции
+

Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите: Тук

800 г
пилешки гърди
400 г
кисели краставички
150 г
печурки
1 
домат
1 
червена чушка
100 мл
готварска сметана
1 ч.л.
сушен босилек
2 с.л.
зехтин
1 връзка
магданоз
1 щипка
черен пипер
2 щипки
сол

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
Zutaten befinden sich jetzt in deiner Zwischenablage
.

Хранителна стойност

Енергия
447.53 kcal
протеин
55.76 g
Въглехидрати
22.08 g
Мазнини
16.66 g
Информация на порция
Да го приготвим!

Указания

25 Мин.
Стъпка 1
10 Мин.
Пилешките гърди се нарязват на жулиени и се задушават в дълбок тиган с малко зехтин до златисто. Нарежете червената чушка и доматчето на кубчета, гъбите - на полумесеци. Добавят се към месото в тигана и всичко се разбърква, докато зеленчуците омекнат.
Стъпка 2
10 Мин.
Киселите краставички се нарязват на ивици, отцеждат се добре и се прибавят към пилешкото и зеленчуците заедно с готварска сметана, сушен босилек, черен пипер и сол. Ястието се бърка, докато сметаната изври.
Стъпка 3
5 Мин.
Сервира се горещо, поръсено със ситно нарязан пресен магданоз.
Пилешко бяло месо със зеленчуци на тиган

Стъпка 1 3

: пилешки гърди, печурки, домат, червена чушка, зехтин

Пилешките гърди се нарязват на жулиени и се задушават в дълбок тиган с малко зехтин до златисто. Нарежете червената чушка и доматчето на кубчета, гъбите - на полумесеци. Добавят се към месото в тигана и всичко се разбърква, докато зеленчуците омекнат.

Пилешко бяло месо със зеленчуци на тиган

Стъпка 2 3

: кисели краставички, готварска сметана, сушен босилек, черен пипер, сол

Киселите краставички се нарязват на ивици, отцеждат се добре и се прибавят към пилешкото и зеленчуците заедно с готварска сметана, сушен босилек, черен пипер и сол. Ястието се бърка, докато сметаната изври.

Пилешко бяло месо със зеленчуци на тиган

Стъпка 3 3

: магданоз

Сервира се горещо, поръсено със ситно нарязан пресен магданоз.

Рецептата като PDF
Запази
Сподели с приятели

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Благодарим за оценката!
Очакваме Вашето ревю!

Вече оценихте тази рецепта/ продукт.

Моля, оценете! Повече звезди означават по-висок рейтинг!

Изпрати
Asset 10

Коментар 0

0/4000
Изберете валидно потребителско име с дължина от 3 до 15 символа. Използвайте буквите от А до Z и цифрите от 0 до 9.
Потребителско име