Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Пилешки руладини Карбонара

0
60 Мин.
Средно трудна
Неустоимо вкусни пилешки гърди.

Съставки

-
6 порции
+

Това ястие е оптимизирано за 6 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите: Тук

3 
пилешки гърди
3 
печени чушки
100 г
кашкавал
1 опаковка
MAGGI® Малки тайни® Спагети Карбонара
250 мл
готварска сметана
120 г
моцарела
3 скилидки
чесън
3 щипки
сол
2 стръкa
свежа мащерка

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
Zutaten befinden sich jetzt in deiner Zwischenablage
.

Хранителна стойност

Енергия
392.75 kcal
протеин
42.02 g
Въглехидрати
8.32 g
Мазнини
20.89 g
Информация на порция
Да го приготвим!

Указания

60 Мин.
Стъпка 1
15 Мин.
Разтворете MAGGI® Малки Тайни Спагети Карбонара в сметаната за готвене, разбъркайте добре и оставете настрана. Разрежете гърдите на две и ги посолете. На всяко парче сложете чесън, чушка и кашкавал. Завийте гърдите, така че да се получи руло и с помощта на клечки за зъби ги оформете, за да не се разтворят при печене.
Стъпка 2
40 Мин.
Подредете гърдите в тавичка, залейте със разтворения фикс. Пекат се на 250 градуса около 30 минути, като на 20-тата минута, може да сложите моцарелата. Моцарелата ще се разтопи върху рладинките, а сосът Карбоната ще овкуси ястието по съвършен начин.
Стъпка 3
5 Мин.
Руладините се поднасят топли с деликатно поръсена свежа мащерка. Комбинацията от вкусове ще порази всеки ценител на добрата храна.
Пилешки руладини Карбонара

Стъпка 1 3

Разтворете MAGGI® Малки Тайни Спагети Карбонара в сметаната за готвене, разбъркайте добре и оставете настрана. Разрежете гърдите на две и ги посолете. На всяко парче сложете чесън, чушка и кашкавал. Завийте гърдите, така че да се получи руло и с помощта на клечки за зъби ги оформете, за да не се разтворят при печене.

Пилешки руладини Карбонара

Стъпка 2 3

Подредете гърдите в тавичка, залейте със разтворения фикс. Пекат се на 250 градуса около 30 минути, като на 20-тата минута, може да сложите моцарелата. Моцарелата ще се разтопи върху рладинките, а сосът Карбоната ще овкуси ястието по съвършен начин.

Пилешки руладини Карбонара

Стъпка 3 3

Руладините се поднасят топли с деликатно поръсена свежа мащерка. Комбинацията от вкусове ще порази всеки ценител на добрата храна.

Рецептата като PDF
Запази
Сподели с приятели

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Благодарим за оценката!
Очакваме Вашето ревю!

Вече оценихте тази рецепта/ продукт.

Моля, оценете! Повече звезди означават по-висок рейтинг!

Изпрати
Asset 10

Коментар 0

0/4000
Изберете валидно потребителско име с дължина от 3 до 15 символа. Използвайте буквите от А до Z и цифрите от 0 до 9.
Потребителско име