Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Пиле барбекю с броколи и карфиол

0
75 Мин.
Лесна
Вкусна рецепта от MAGGI® - Пиле барбекю с броколи и карфиол.

Съставки

-
4 порции
+

Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите: Тук

500 г
пилешко филе
250 г
броколи
250 г
карфиол
1 опаковка
MAGGI® Малки тайни® Сочно Пиле Барбекю

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
Zutaten befinden sich jetzt in deiner Zwischenablage
.

Хранителна стойност

Енергия
392.81 kcal
протеин
22.01 g
Въглехидрати
30.94 g
Мазнини
20.45 g
Информация на порция
Да го приготвим!

Указания

75 Мин.
Стъпка 1
10 Мин.
Пилешкото филе се нарязва на филийки, а зеленчуците - на розички.
Стъпка 2
5 Мин.
Вземете MAGGI® Малки тайни Сочно пиле Барбекю и поставете всички продукти в плика (в горната част на опаковката), добавете подправките (от долната част на опаковката) и размесете внимателно.
Стъпка 3
60 Мин.
Пликът се затваря с приложената връзка на около 6-8 см от края и се поставя в тава. Пече се около 60 минути в долната част на предварително загрята фурна на 200 градуса. Внимавайте плика да не се допира до стените на реотаните.
Пиле барбекю с  броколи и карфиол

Стъпка 1 3

Пилешкото филе се нарязва на филийки, а зеленчуците - на розички.

Пиле барбекю с  броколи и карфиол

Стъпка 2 3

Вземете MAGGI® Малки тайни Сочно пиле Барбекю и поставете всички продукти в плика (в горната част на опаковката), добавете подправките (от долната част на опаковката) и размесете внимателно.

Пиле барбекю с  броколи и карфиол

Стъпка 3 3

Пликът се затваря с приложената връзка на около 6-8 см от края и се поставя в тава. Пече се около 60 минути в долната част на предварително загрята фурна на 200 градуса. Внимавайте плика да не се допира до стените на реотаните.

Рецептата като PDF
Запази
Сподели с приятели

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Благодарим за оценката!
Очакваме Вашето ревю!

Вече оценихте тази рецепта/ продукт.

Моля, оценете! Повече звезди означават по-висок рейтинг!

Изпрати
Asset 10

Коментар 0

0/4000
Изберете валидно потребителско име с дължина от 3 до 15 символа. Използвайте буквите от А до Z и цифрите от 0 до 9.
Потребителско име