Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Патладжанени рулца на фурна, пълнени с кайма в сос Болонезе

0
50 Мин.
Лесна
Вкусни патладжанени рулца, пълни с кайма и обляни в класически сос Болонезе.

Съставки

-
4 порции
+

Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите: Тук

1 опаковка
MAGGI® Малки тайни® Спагети Болонезе
1 
патладжан
300 г
телешка кайма
0.5 глава
лук
0.5 ч.л.
естрагон
2 с.л.
олио
1 щипка
сол
1 щипка
черен пипер

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
Zutaten befinden sich jetzt in deiner Zwischenablage
.

Хранителна стойност

Енергия
270.13 kcal
протеин
15.43 g
Въглехидрати
10.87 g
Мазнини
18 g
Информация на порция
Да го приготвим!

Указания

50 Мин.
Стъпка 1
5 Мин.
Каймата се омесва с лук и естрагон и се овкусява със сол и черен пипер.
Стъпка 2
5 Мин.
Нарежете патладжана на тънки филийки. Посолеге и ги оставете за 10 минути, за да се отдели горчивината. След това изплакнете със студена вода и подсушете с кухненска салфетка.
Стъпка 3
40 Мин.
Разтворете MAGGI® Малки тайни според указанието на опаковката и го сипете в тавичка. Сложете по малко кайма върху патладжанените филийки и ги навийте на рулца. Подредете ги плътно едно до друго в тавичката, потопени във фикса, полейте ги отгоре с олио и изпечете в загрята на 200°С фурна за около 25- 30 минути.
Патладжанени рулца на фурна, пълнени с кайма в сос Болонезе

Стъпка 1 3

Каймата се омесва с лук и естрагон и се овкусява със сол и черен пипер.

Патладжанени рулца на фурна, пълнени с кайма в сос Болонезе

Стъпка 2 3

Нарежете патладжана на тънки филийки. Посолеге и ги оставете за 10 минути, за да се отдели горчивината. След това изплакнете със студена вода и подсушете с кухненска салфетка.

Патладжанени рулца на фурна, пълнени с кайма в сос Болонезе

Стъпка 3 3

Разтворете MAGGI® Малки тайни според указанието на опаковката и го сипете в тавичка. Сложете по малко кайма върху патладжанените филийки и ги навийте на рулца. Подредете ги плътно едно до друго в тавичката, потопени във фикса, полейте ги отгоре с олио и изпечете в загрята на 200°С фурна за около 25- 30 минути.

Рецептата като PDF
Запази
Сподели с приятели

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Благодарим за оценката!
Очакваме Вашето ревю!

Вече оценихте тази рецепта/ продукт.

Моля, оценете! Повече звезди означават по-висок рейтинг!

Изпрати
Asset 10

Коментар 0

0/4000
Изберете валидно потребителско име с дължина от 3 до 15 символа. Използвайте буквите от А до Z и цифрите от 0 до 9.
Потребителско име