Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Паста с магданоз и домати

0
23 Мин.
Средно трудна
Вкусна рецепта от MAGGI- Паста с магданоз и домати. Подходяща за обяд и вечеря.

Съставки

-
4 порции
+

Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите: Тук

1 кг
паста
2 връзки
магданоз
4 
домати
4 скилидки
чесън
6 с.л.
зехтин
20 г
пармезан

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
Zutaten befinden sich jetzt in deiner Zwischenablage
.

Хранителна стойност

Енергия
1291.81 kcal
протеин
54.49 g
Въглехидрати
221.77 g
Мазнини
32.63 g
Информация на порция
Да го приготвим!

Указания

23 Мин.
Стъпка 1
10 Мин.
Пастата се сварява според инструкциите, отцежда се, измива се със студена вода, така че да не залепне и се оставя в студена вода, докато се приготви сосът.
Стъпка 2
10 Мин.
Магданозът и доматите се нарязват на ситно. Смесват се със зехтина, счукания чесън и сол. Разбъркват се добре и се слагат в тенджера, за да се задушат за няколко минути.
Стъпка 3
3 Мин.
Добавя се отцедената паста и се готви още 2-3 минути, докато се смесят съставките. Ястието се сервира, поръсено с пармезан.
Паста с магданоз и домати

Стъпка 1 3

Пастата се сварява според инструкциите, отцежда се, измива се със студена вода, така че да не залепне и се оставя в студена вода, докато се приготви сосът.

Паста с магданоз и домати

Стъпка 2 3

Магданозът и доматите се нарязват на ситно. Смесват се със зехтина, счукания чесън и сол. Разбъркват се добре и се слагат в тенджера, за да се задушат за няколко минути.

Паста с магданоз и домати

Стъпка 3 3

Добавя се отцедената паста и се готви още 2-3 минути, докато се смесят съставките. Ястието се сервира, поръсено с пармезан.

Рецептата като PDF
Запази
Сподели с приятели

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Благодарим за оценката!
Очакваме Вашето ревю!

Вече оценихте тази рецепта/ продукт.

Моля, оценете! Повече звезди означават по-висок рейтинг!

Изпрати
Asset 10

Коментар 0

0/4000
Изберете валидно потребителско име с дължина от 3 до 15 символа. Използвайте буквите от А до Z и цифрите от 0 до 9.
Потребителско име