Вкусна лучена яхния, особено подходяща за зимния сезон.
Съставки
4
порции
Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:
Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията
Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.
Месото се нарязва на тънки филийки, а лукът - на едри полумесеци.
Стъпка 2
15 Мин.
Запържете свинското в олио, след което прибавете и лука. Сложете бахара, дафиновия лист и чубрицата.
Стъпка 3
45 Мин.
MAGGI® Малки тайни се смесва с доматите, след което се прибавят към месото. Гответе на тих огън около 40 - 45 минути, докато месото омекне. Ако е нужно, налейте малко вода. В края на готвенето подправете със сол и черен пипер.
Стъпка 1
3
Месото се нарязва на тънки филийки, а лукът - на едри полумесеци.
Стъпка 2
3
Запържете свинското в олио, след което прибавете и лука. Сложете бахара, дафиновия лист и чубрицата.
Стъпка 3
3
MAGGI® Малки тайни се смесва с доматите, след което се прибавят към месото. Гответе на тих огън около 40 - 45 минути, докато месото омекне. Ако е нужно, налейте малко вода. В края на готвенето подправете със сол и черен пипер.
Рецептата като PDF
Сподели с приятели
Активирайте връзките
Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук