Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Лучена яхния със свинско

0
65 Мин.
Лесна
Вкусна лучена яхния, особено подходяща за зимния сезон.

Съставки

-
4 порции
+

Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите: Тук

1 опаковка
MAGGI® Малки тайни® Класическа мусака
600 г
свински гърди
4 глави
лук
400 г
домати от консерва
2 с.л.
олио
1 ч.л.
бахар
2 
дафинов лист
1 щипка
чубрица
1 щипка
сол
1 щипка
черен пипер

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
Zutaten befinden sich jetzt in deiner Zwischenablage
.

Хранителна стойност

Енергия
360.02 kcal
протеин
34.98 g
Въглехидрати
15.61 g
Мазнини
17.12 g
Информация на порция
Да го приготвим!

Указания

65 Мин.
Стъпка 1
5 Мин.
Месото се нарязва на тънки филийки, а лукът - на едри полумесеци.
Стъпка 2
15 Мин.
Запържете свинското в олио, след което прибавете и лука. Сложете бахара, дафиновия лист и чубрицата.
Стъпка 3
45 Мин.
MAGGI® Малки тайни се смесва с доматите, след което се прибавят към месото. Гответе на тих огън около 40 - 45 минути, докато месото омекне. Ако е нужно, налейте малко вода. В края на готвенето подправете със сол и черен пипер.
Лучена яхния със свинско

Стъпка 1 3

Месото се нарязва на тънки филийки, а лукът - на едри полумесеци.

Лучена яхния със свинско

Стъпка 2 3

Запържете свинското в олио, след което прибавете и лука. Сложете бахара, дафиновия лист и чубрицата.

Лучена яхния със свинско

Стъпка 3 3

MAGGI® Малки тайни се смесва с доматите, след което се прибавят към месото. Гответе на тих огън около 40 - 45 минути, докато месото омекне. Ако е нужно, налейте малко вода. В края на готвенето подправете със сол и черен пипер.

Рецептата като PDF
Запази
Сподели с приятели

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Благодарим за оценката!
Очакваме Вашето ревю!

Вече оценихте тази рецепта/ продукт.

Моля, оценете! Повече звезди означават по-висок рейтинг!

Изпрати
Asset 10

Коментар 0

0/4000
Изберете валидно потребителско име с дължина от 3 до 15 символа. Използвайте буквите от А до Z и цифрите от 0 до 9.
Потребителско име