Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Лимонено пиле с чесън

0
55 Мин.
Лесна
Чудесна комбинация от пиле, картофи, лимон и свежи подправки.

Съставки

-
4 порции
+

Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите: Тук

500 г
пилешко филе
1.5 кг
картофи
1 кубче
MAGGI® Пилешки бульон, обогатен с желязо
2 
лимони
1 стрък
зелен лук
2 скилидки
чесън
1 кафена чаша
олио
5 клонки
свеж магданоз
1 ч.л.
риган

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
Zutaten befinden sich jetzt in deiner Zwischenablage
.

Хранителна стойност

Енергия
722.45 kcal
протеин
28.64 g
Въглехидрати
69.87 g
Мазнини
38.22 g
Информация на порция
Да го приготвим!

Указания

55 Мин.
Стъпка 1
10 Мин.
Пилешкото месо се нарязва на парченца, а картофите - на тънки колелца. Приготвя се марината от следните съставки - пресните зелени подправки се нарязват на ситно и се омесват със сока от двата лимона, олио, пилешки бульон MAGGI® и риган.
Стъпка 2
5 Мин.
Картофите и пилето се изсипват в тавичка, заливат се с маринатата и ястието се покрива наполовина с вода.
Стъпка 3
40 Мин.
Пече се до порозовяване на месото.
Лимонено пиле с чесън

Стъпка 1 3

: пилешко филе, картофи, MAGGI® Пилешки бульон, обогатен с желязо, лимони, зелен лук, свеж магданоз, риган

Пилешкото месо се нарязва на парченца, а картофите - на тънки колелца. Приготвя се марината от следните съставки - пресните зелени подправки се нарязват на ситно и се омесват със сока от двата лимона, олио, пилешки бульон MAGGI® и риган.

Лимонено пиле с чесън

Стъпка 2 3

Картофите и пилето се изсипват в тавичка, заливат се с маринатата и ястието се покрива наполовина с вода.

Лимонено пиле с чесън

Стъпка 3 3

Пече се до порозовяване на месото.

Рецептата като PDF
Запази
Сподели с приятели

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Благодарим за оценката!
Очакваме Вашето ревю!

Вече оценихте тази рецепта/ продукт.

Моля, оценете! Повече звезди означават по-висок рейтинг!

Изпрати
Asset 10

Коментар 0

0/4000
Изберете валидно потребителско име с дължина от 3 до 15 символа. Използвайте буквите от А до Z и цифрите от 0 до 9.
Потребителско име