Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Лазаня с гъбен сос

7
55 Мин.
Лесна
Неустоимо вкусна лазаня с гъбен сос.

Съставки

-
4 порции
+

Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите: Тук

1 г
паста
500 г
телешка кайма
400 г
домати от консерва
1 опаковка
MAGGI® Малки тайни® Пиле с гъби в сметанов сос
0.5 глава
лук
2 скилидки
чесън
1 щипка
сол
1 щипка
черен пипер
150 г
кашкавал
1 ч.л.
сушен босилек
0.5 щипка
риган
2 с.л.
олио

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
Zutaten befinden sich jetzt in deiner Zwischenablage
.

Хранителна стойност

Енергия
548.14 kcal
протеин
35.12 g
Въглехидрати
13.65 g
Мазнини
39.64 g
Информация на порция
Да го приготвим!

Указания

55 Мин.
Стъпка 1
15 Мин.
Нарежете лука на ситно и го запържете в олиото. Добавете каймата и нарязаните домати. Всичко се задушава за няколко минути, като се разбърква периодично. Прибавете босилек, чесън и подправете със сол и черен пипер.
Стъпка 2
15 Мин.
Разтворете MAGGI® Малки тайни според указанията на опаковката. Намажете тавичка с олио. На дъното сложете един пласт кори за лазаня. Отгоре разнесете малко от каймата, поръсете с кашкавал и полейте с част от фикса. Поставете втори пласт кори, върху тях - отново кайма, кашкавал и фикс. Така наредете лазанята, че да завършите с кори. Най-отгоре полейте с фикс отново и поръсете с кашкавал.
Стъпка 4
25 Мин.
Изпечете ястието за около 20 - 25 минути в загрята на 200°С фурна. Сервирайте топло.
Лазаня с гъбен сос

Стъпка 1 3

: телешка кайма, домати от консерва, лук, чесън, сол, черен пипер, сушен босилек, олио

Нарежете лука на ситно и го запържете в олиото. Добавете каймата и нарязаните домати. Всичко се задушава за няколко минути, като се разбърква периодично. Прибавете босилек, чесън и подправете със сол и черен пипер.

Лазаня с гъбен сос

Стъпка 2 3

: паста, телешка кайма, MAGGI® Малки тайни® Пиле с гъби в сметанов сос, кашкавал

Разтворете MAGGI® Малки тайни според указанията на опаковката. Намажете тавичка с олио. На дъното сложете един пласт кори за лазаня. Отгоре разнесете малко от каймата, поръсете с кашкавал и полейте с част от фикса. Поставете втори пласт кори, върху тях - отново кайма, кашкавал и фикс. Така наредете лазанята, че да завършите с кори. Най-отгоре полейте с фикс отново и поръсете с кашкавал.

Лазаня с гъбен сос

Стъпка 4 3

Изпечете ястието за около 20 - 25 минути в загрята на 200°С фурна. Сервирайте топло.

Рецептата като PDF
Запази
Сподели с приятели

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Благодарим за оценката!
Очакваме Вашето ревю!

Вече оценихте тази рецепта/ продукт.

Моля, оценете! Повече звезди означават по-висок рейтинг!

Изпрати
Asset 10

Коментар 0

0/4000
Изберете валидно потребителско име с дължина от 3 до 15 символа. Използвайте буквите от А до Z и цифрите от 0 до 9.
Потребителско име