Великолепна рецепта за любителите на шоколада и цитрусовите плодове.
Съставки
6
порции
Това ястие е оптимизирано за 6 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:
Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията
Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.
Обеленият портокал се пасира с помощта на блендер. В дълбока купа се разбъркват брашно, олио, сода за хляб, яйца, захар и смленият плод до получаване на тесто.
Стъпка 2
40 Мин.
Към тестото се прибавят корнфлейкс и настърганите портокалови и лимонови кори. Всичко се омесва добре и се изсипва във форма за кекс. Пече се на 200 градуса до пълна готовност.
Стъпка 3
5 Мин.
Десертът се поднася охладен и поръсен с пудра захар и шоколадов топинг.
Обеленият портокал се пасира с помощта на блендер. В дълбока купа се разбъркват брашно, олио, сода за хляб, яйца, захар и смленият плод до получаване на тесто.
Стъпка 2
3
:
портокалови кори, лимон
Към тестото се прибавят корнфлейкс и настърганите портокалови и лимонови кори. Всичко се омесва добре и се изсипва във форма за кекс. Пече се на 200 градуса до пълна готовност.
Стъпка 3
3
:
пудра захар, шоколадов топинг
Десертът се поднася охладен и поръсен с пудра захар и шоколадов топинг.
Рецептата като PDF
Сподели с приятели
Активирайте връзките
Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук