Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Канелони с кайма и маслини

0
70 Мин.
Лесна
Страхотни канелони с кайма и маслини.

Съставки

-
4 порции
+

Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите: Тук

400 г
канелони
400 г
телешка кайма
500 г
домати
1 глава
лук
1 връзка
свеж магданоз
200 г
кашкавал
4 с.л.
зехтин
200 г
маслина
1 щипка
черен пипер
2 щипки
сол

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
Zutaten befinden sich jetzt in deiner Zwischenablage
.

Хранителна стойност

Енергия
1352.02 kcal
протеин
47.5 g
Въглехидрати
84.76 g
Мазнини
96.07 g
Информация на порция
Да го приготвим!

Указания

70 Мин.
Стъпка 1
15 Мин.
Лукът се нарязва на ситни кубчета и се задушава до омекване в зехтина. След това към него се добавя каймата и се бърка и пържи, докато се раздроби. След малко се прибавя настърган домат, разбърква се и се добавят маслините, нарязани на колелца, ситно накълцан магданоз, черен пипер и сол на вкус.
Стъпка 2
10 Мин.
С получената плънка се пълнят суровите канелони, подреждат се в намаслена тавичка и се покриват с останалите рендосани домати. Важно е доматеният сос да покрие канелоните, за да се сварят добре.
Стъпка 3
40 Мин.
Пекат се около 40 минути при 180-200 градуса. Малко преди канелоните да станат готови, се поръсват с настърган кашкавал и отново се връщат в горещата фурна, за да се запекат.
Стъпка 4
5 Мин.
Сервират се топли, но и охладени са великолепни на вкус.
Канелони с кайма и маслини

Стъпка 1 4

: телешка кайма, домати, свеж магданоз, маслина, черен пипер

Лукът се нарязва на ситни кубчета и се задушава до омекване в зехтина. След това към него се добавя каймата и се бърка и пържи, докато се раздроби. След малко се прибавя настърган домат, разбърква се и се добавят маслините, нарязани на колелца, ситно накълцан магданоз, черен пипер и сол на вкус.

Канелони с кайма и маслини

Стъпка 2 4

: канелони, домати

С получената плънка се пълнят суровите канелони, подреждат се в намаслена тавичка и се покриват с останалите рендосани домати. Важно е доматеният сос да покрие канелоните, за да се сварят добре.

Канелони с кайма и маслини

Стъпка 3 4

: кашкавал

Пекат се около 40 минути при 180-200 градуса. Малко преди канелоните да станат готови, се поръсват с настърган кашкавал и отново се връщат в горещата фурна, за да се запекат.

Канелони с кайма и маслини

Стъпка 4 4

Сервират се топли, но и охладени са великолепни на вкус.

Рецептата като PDF
Запази
Сподели с приятели

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Благодарим за оценката!
Очакваме Вашето ревю!

Вече оценихте тази рецепта/ продукт.

Моля, оценете! Повече звезди означават по-висок рейтинг!

Изпрати
Asset 10

Коментар 0

0/4000
Изберете валидно потребителско име с дължина от 3 до 15 символа. Използвайте буквите от А до Z и цифрите от 0 до 9.
Потребителско име