Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Гъби със сметанов сос

0
45 Мин.
лесно
Вкусна рецепта от MAGGI® - Ароматни гъбки със сметанов сос, които задоволяват дори и най-изтънчения вкус.

Съставки

-
3 servings
+

Това ястие е оптимизирано за 3 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите: Тук

700 г
печурки
200 г
броколи
1 
лук
1 
чесън
200 мл
готварска сметана
50 г
масло
1 парче
MAGGI® Зеленчуков бульон
3 клонки
сушен копър
1 
черен пипер

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
Zutaten befinden sich jetzt in deiner Zwischenablage
.

Хранителна стойност

Енергия
312.36 kcal
протеин
12.68 g
Въглехидрати
21.25 g
Мазнини
22.7 g
Информация на порция
Да го приготвим!

Указания

45 Мин.
Първа стъпка
10 Мин.
Измийте гъбите и ги нарежете на филийки, след това - лука на ситно и пресовайте чесъна.
Втора стъпка
15 Мин.
Лукът и чесънът се задушават в масло в дълбока тенджера с капак до омекване, след това се добавят гъбите и се разбърква добре. Тенджерата се захлупва и се оставя на слаб огън за около 10 минути.
Трета стъпка
15 Мин.
MAGGI® Зеленчуков Бульон се разтваря в 400-500 мл вода и се добавя към ястието, което се оставя да ври без капак, докато поне половината вода се изпари. Прибавя се сметаната, разбърква се и се оставя да къкри около 2-3 минути на тих огън.
Четвърта стъпка
5 Мин.
Поръсете с копър и гарнирайте с варени броколи.
Гъби със сметанов сос

Първа стъпка 4

Измийте гъбите и ги нарежете на филийки, след това - лука на ситно и пресовайте чесъна.

Гъби със сметанов сос

Втора стъпка 4

Лукът и чесънът се задушават в масло в дълбока тенджера с капак до омекване, след това се добавят гъбите и се разбърква добре. Тенджерата се захлупва и се оставя на слаб огън за около 10 минути.

Гъби със сметанов сос

Трета стъпка 4

MAGGI® Зеленчуков Бульон се разтваря в 400-500 мл вода и се добавя към ястието, което се оставя да ври без капак, докато поне половината вода се изпари. Прибавя се сметаната, разбърква се и се оставя да къкри около 2-3 минути на тих огън.

Гъби със сметанов сос

Четвърта стъпка 4

Поръсете с копър и гарнирайте с варени броколи.

Рецептата като PDF
Запази
Сподели с приятели

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Благодарим за оценката!
Очакваме Вашето ревю!

Вече оценихте тази рецепта/ продукт.

Моля, оценете! Повече звезди означават по-висок рейтинг!

Изпрати
Asset 10

Коментар 0

0/4000
Изберете валидно потребителско име с дължина от 3 до 15 символа. Използвайте буквите от А до Z и цифрите от 0 до 9.
Потребителско име