Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Елда със зеленчуци и сос Болонезе

0
Лесна
Впечатляващо постно ястие с нестандартно използване на сос Болонезе.

Съставки

-
4 порции
+

Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите: Тук

200 г
елда
1 опаковка
MAGGI® Малки тайни® Спагети Болонезе
1 
зелена чушка
1 
червена чушка
1 
морков
1 глава
лук
5 
гъби пачи крак
2 скилидки
чесън
1 с.л.
зехтин
1 щипка
чубрица

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
Zutaten befinden sich jetzt in deiner Zwischenablage
.

Хранителна стойност

Енергия
267.95 kcal
протеин
8.38 g
Въглехидрати
48.83 g
Мазнини
5.86 g
Информация на порция
Да го приготвим!

Указания

Стъпка 1
15 Мин.
Нарежете гъбите, морковите и чушките на ситни кубчета. Лукът и чесънът също се нарязват и всички зеленчуци се смесват в една купа. Елда със зеленчуци и сос Болонезе
Стъпка 2
10 Мин.
Загрейте зехтин в тиган и добавете зеленчуците. Задушете докато омекнат. Елда със зеленчуци и сос Болонезе
Стъпка 3
20 Мин.
Сварете елдата в 500 мл вода. Елда със зеленчуци и сос Болонезе
Стъпка 4
10 Мин.
Разтворете MAGGI® Малки тайни спагети Болонезе според указанията на опаковката и добавете към зеленчуците в тигана. Гответе няколко минути, докато сосът се сгъсти. Елда със зеленчуци и сос Болонезе
Стъпка 5
5 Мин.
Отцедете сварената елда и добавете към нея готовия сос със зеленчуци. Поръсете по желание с чубрица и поднесете ястието топло на любимите си хора. Елда със зеленчуци и сос Болонезе
Елда със зеленчуци и сос Болонезе

Стъпка 1 5

Нарежете гъбите, морковите и чушките на ситни кубчета. Лукът и чесънът също се нарязват и всички зеленчуци се смесват в една купа.

Елда със зеленчуци и сос Болонезе

Стъпка 2 5

Загрейте зехтин в тиган и добавете зеленчуците. Задушете докато омекнат.

Елда със зеленчуци и сос Болонезе

Стъпка 3 5

Сварете елдата в 500 мл вода.

Елда със зеленчуци и сос Болонезе

Стъпка 4 5

Разтворете MAGGI® Малки тайни спагети Болонезе според указанията на опаковката и добавете към зеленчуците в тигана. Гответе няколко минути, докато сосът се сгъсти.

Елда със зеленчуци и сос Болонезе

Стъпка 5 5

Отцедете сварената елда и добавете към нея готовия сос със зеленчуци. Поръсете по желание с чубрица и поднесете ястието топло на любимите си хора.

Рецептата като PDF
Запази
Сподели с приятели

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Благодарим за оценката!
Очакваме Вашето ревю!

Вече оценихте тази рецепта/ продукт.

Моля, оценете! Повече звезди означават по-висок рейтинг!

Изпрати
Asset 10

Коментар 0

0/4000
Изберете валидно потребителско име с дължина от 3 до 15 символа. Използвайте буквите от А до Z и цифрите от 0 до 9.
Потребителско име