Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Домашна сладоледена торта Страчатела

0
35 Мин.
Средно трудна
Вкусна торта, с която ще оберете овациите на всичките си гости.

Съставки

-
8 порции
+

Това ястие е оптимизирано за 8 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите: Тук

300 г
сладкарска сметана
3 
яйца
250 г
крема сирене
80 г
бисквити
200 г
млечен шоколад
200 г
захар
1 ч.л.
ванилия

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
Zutaten befinden sich jetzt in deiner Zwischenablage
.

Хранителна стойност

Енергия
512.74 kcal
протеин
8.66 g
Въглехидрати
52.82 g
Мазнини
30.19 g
Информация на порция
Да го приготвим!

Указания

35 Мин.
Стъпка 1
20 Мин.
Течната сметана се разбива на сняг в дълбока купа. Отделно се миксират жълтъци, захар и крема сирене, като се разбъркват добре и се добавят към сметаната. Накрая се прибавят разбитите на сняг белтъци, течна ванилия и нарязан на ситно тъмен шоколад, като 1/3 от него се запазва за декорация.
Стъпка 2
10 Мин.
Във форма с подвижен ринг се разтрошават на ситно обикновени биксвити. Сместа се разбърква добре и се разпределя върху бисквитеното дъно във формата. Сладоледената торта се поставя в камерата за една нощ, докато стегне напълно.
Стъпка 3
5 Мин.
Декорира се с настърган бял и кафяв шоколад в равни количества, нарязва се и се сервира веднага.
Домашна сладоледена торта Страчатела

Стъпка 1 3

: сладкарска сметана, яйца, крема сирене, млечен шоколад, захар, ванилия

Течната сметана се разбива на сняг в дълбока купа. Отделно се миксират жълтъци, захар и крема сирене, като се разбъркват добре и се добавят към сметаната. Накрая се прибавят разбитите на сняг белтъци, течна ванилия и нарязан на ситно тъмен шоколад, като 1/3 от него се запазва за декорация.

Домашна сладоледена торта Страчатела

Стъпка 2 3

: бисквити

Във форма с подвижен ринг се разтрошават на ситно обикновени биксвити. Сместа се разбърква добре и се разпределя върху бисквитеното дъно във формата. Сладоледената торта се поставя в камерата за една нощ, докато стегне напълно.

Домашна сладоледена торта Страчатела

Стъпка 3 3

: млечен шоколад

Декорира се с настърган бял и кафяв шоколад в равни количества, нарязва се и се сервира веднага.

Рецептата като PDF
Запази
Сподели с приятели

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Благодарим за оценката!
Очакваме Вашето ревю!

Вече оценихте тази рецепта/ продукт.

Моля, оценете! Повече звезди означават по-висок рейтинг!

Изпрати
Asset 10

Коментар 0

0/4000
Изберете валидно потребителско име с дължина от 3 до 15 символа. Използвайте буквите от А до Z и цифрите от 0 до 9.
Потребителско име