Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Чили с месо

0
25 Мин.
Лесна
Нетрадиционно чили с месо, познато по света като Chili con carne.

Съставки

-
4 порции
+

Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите: Тук

600 г
телешка кайма
20 г
лют червен пипер
1 опаковка
MAGGI® Малки тайни® Спагети Болонезе
2 
домат
400 г
червен боб от консерва
1 глава
лук
50 г
царевица от консерва
3 с.л.
олио
3 скилидки
чесън
1 
дафинов лист
1 ч.л.
кимион
1 щипка
сол
1 щипка
черен пипер

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
Zutaten befinden sich jetzt in deiner Zwischenablage
.

Хранителна стойност

Енергия
594.44 kcal
протеин
35.9 g
Въглехидрати
38.63 g
Мазнини
33 g
Информация на порция
Да го приготвим!

Указания

25 Мин.
Стъпка 1
5 Мин.
Разтворете MAGGI® Малки Тайни според указанието на опаковката. В предварително загрято олио запържете ситно нарязан лук, кайма и чесън. Добавете кимион, чили и 2 дафинови листа.
Стъпка 2
10 Мин.
Към тази смес прибавете нарязаните домати и разтворения фикс. Овкусява се със сол и черен пипер. Готви се под похлупак на слаб огън в продължение на 10 минути.
Стъпка 3
10 Мин.
Добавете червения боб и царевицата. Махнете похлупака и увеличете температурата, гответе до сгъстяване (за около 5-8 минути). Ястието се сервира топло.
Чили с месо

Стъпка 1 3

Разтворете MAGGI® Малки Тайни според указанието на опаковката. В предварително загрято олио запържете ситно нарязан лук, кайма и чесън. Добавете кимион, чили и 2 дафинови листа.

Чили с месо

Стъпка 2 3

Към тази смес прибавете нарязаните домати и разтворения фикс. Овкусява се със сол и черен пипер. Готви се под похлупак на слаб огън в продължение на 10 минути.

Чили с месо

Стъпка 3 3

Добавете червения боб и царевицата. Махнете похлупака и увеличете температурата, гответе до сгъстяване (за около 5-8 минути). Ястието се сервира топло.

Рецептата като PDF
Запази
Сподели с приятели

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Благодарим за оценката!
Очакваме Вашето ревю!

Вече оценихте тази рецепта/ продукт.

Моля, оценете! Повече звезди означават по-висок рейтинг!

Изпрати
Asset 10

Коментар 0

0/4000
Изберете валидно потребителско име с дължина от 3 до 15 символа. Използвайте буквите от А до Z и цифрите от 0 до 9.
Потребителско име