Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Бишкотена торта с какаов крем

0
45 Мин.
лесно
Бишкотена торта със страхотен какаов крем

Съставки

-
4 servings
+

Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите: Тук

250 г
бишкоти
1 чаша
кафе
4 ч.ч.
прясно мляко
4 
жълтък
2 ч.ч.
сладкарска сметана
4 ч.л.
пшеничено брашно
2 с.л.
какао
1 ч. ч.
захар
50 г
орехи

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
Zutaten befinden sich jetzt in deiner Zwischenablage
.

Хранителна стойност

Енергия
565.06 kcal
протеин
14.76 g
Въглехидрати
59.22 g
Мазнини
31.62 g
Информация на порция
Да го приготвим!

Указания

45 Мин.
Стъпка 1
25 Мин.
Най-важното, което трябва да знаете за тази рецепта е, че щом кремът е готов, трябва бързо да се нанесе върху бишкотите, докато е все още топъл. Какаовият крем се приготвя като се разбият жълтъци, прясно мляко, сметана, захар, брашно и какао. След получаване на хомогенна смес, се изсипва в тенджера и се поставя на тих огън, като се бърка в продължение на поне 15 минути, докато кремът се сгъсти.
Стъпка 2
15 Мин.
Бишкотите се потапят за секунди в горещото кафе и се подреждат в правоъгълна тавичка. Заливат се с половината от крема и върху него отново се подреждат ред бишкоти, потопени за кратко в кафе. Тортата се завършва с останалия крем, заглажда се с лъжица и се поставя в хладилник да стегне.
Стъпка 3
5 Мин.
Бишкотената торта с какаов крем се изважда охладена, поръсва се с натрошени орехи и се нарязва на парчета
Бишкотена торта с какаов крем

Стъпка 1 3

Най-важното, което трябва да знаете за тази рецепта е, че щом кремът е готов, трябва бързо да се нанесе върху бишкотите, докато е все още топъл. Какаовият крем се приготвя като се разбият жълтъци, прясно мляко, сметана, захар, брашно и какао. След получаване на хомогенна смес, се изсипва в тенджера и се поставя на тих огън, като се бърка в продължение на поне 15 минути, докато кремът се сгъсти.

Бишкотена торта с какаов крем

Стъпка 2 3

Бишкотите се потапят за секунди в горещото кафе и се подреждат в правоъгълна тавичка. Заливат се с половината от крема и върху него отново се подреждат ред бишкоти, потопени за кратко в кафе. Тортата се завършва с останалия крем, заглажда се с лъжица и се поставя в хладилник да стегне.

Бишкотена торта с какаов крем

Стъпка 3 3

Бишкотената торта с какаов крем се изважда охладена, поръсва се с натрошени орехи и се нарязва на парчета

Рецептата като PDF
Запази
Сподели с приятели

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Благодарим за оценката!
Очакваме Вашето ревю!

Вече оценихте тази рецепта/ продукт.

Моля, оценете! Повече звезди означават по-висок рейтинг!

Изпрати
Asset 10

Коментар 0

0/4000
Изберете валидно потребителско име с дължина от 3 до 15 символа. Използвайте буквите от А до Z и цифрите от 0 до 9.
Потребителско име