Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Търси
  • Рецепти
  • MAGGI® Приятели
  • Полезни статии
  • Продукти
  • Kампании
  • MAGGI
  • Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
Maggi
Maggi
  • Търси
  • Рецепти
  • MAGGI® Приятели
  • Полезни статии
  • Продукти
  • Kампании
  • MAGGI
  • Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
Пълнени пилешки гърди на фурна

Пълнени пилешки гърди на фурна

(0)
50Мин.
Лесна
Recipe Adimo
Поръчай сега
Сочно пилешко месо, пълнено с праз лук, гъби и кашкавал.

Съставки

4 порции

Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:

ingredient_quantity
recipe ingredient
4 
пилешки гърди
100  г
печурки
100  г
кашкавал
1  кубче
MAGGI® Пилешки Био Бульон 20x80g
1  стрък
праз
50  мл
бяло вино
1  щипка
черен пипер
1  щипка
сол
Копирай

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
.

Хранителна стойност

Енергия
464.53 kcal
Въглехидрати
7.59 g
Мазнини
15.39 g
Информация на порция

Указания

50 Мин.
  • Стъпка 1

    10 Мин.
    Нарежете лука и гъбките на ситно, а кашкавалът се настъргва на едро ренде. Продуктите се смесват.
  • Стъпка 2

    10 Мин.
    Пилешките гърди се разполовяват хоризонтално като джобове, подправят се с черен пипер и сол и се пълнят с получената плънка. Затварят се с клечки за зъби. Гърдите се поставят в тенджера от йенско стъкло и се заливат с бялото вино. Съдът се захлупва и се поставя във фурната.
  • Стъпка 3

    25 Мин.
    Пече се на умерен огън. Когато виното изври наполовина, ястието се залива с пилешкия бульон (1 кубче пилешки бульон MAGGI®, разтворено в 1 ч.ч. вода) и се връща във фурната. Пече се до готовност.
  • Стъпка 4

    5 Мин.
    Ястието се поднася горещо, полято с получения винен сос, с гарнитура от варен ориз.
Пълнени пилешки гърди на фурна

Стъпка 1 4

Стъпка 1 Стъпка 1 Стъпка 1 Стъпка 1 Стъпка 1
: кашкавал, печурки, праз

Нарежете лука и гъбките на ситно, а кашкавалът се настъргва на едро ренде. Продуктите се смесват.

Пълнени пилешки гърди на фурна

Стъпка 2 4

Стъпка 2 Стъпка 2
: сол, пилешки гърди, черен пипер, бяло вино

Пилешките гърди се разполовяват хоризонтално като джобове, подправят се с черен пипер и сол и се пълнят с получената плънка. Затварят се с клечки за зъби. Гърдите се поставят в тенджера от йенско стъкло и се заливат с бялото вино. Съдът се захлупва и се поставя във фурната.

Пълнени пилешки гърди на фурна

Стъпка 3 4

Стъпка 3 Стъпка 3 Стъпка 3 Стъпка 3
: MAGGI® Пилешки Био Бульон 20x80g

Пече се на умерен огън. Когато виното изври наполовина, ястието се залива с пилешкия бульон (1 кубче пилешки бульон MAGGI®, разтворено в 1 ч.ч. вода) и се връща във фурната. Пече се до готовност.

Пълнени пилешки гърди на фурна

Стъпка 4 4

Стъпка 4 Стъпка 4 Стъпка 4 Стъпка 4

Ястието се поднася горещо, полято с получения винен сос, с гарнитура от варен ориз.

Рецептата като PDF

Сподели с приятели

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Напиши мнение

Вашето мнение
Would you recommend this item?
Images
Добавили сте 0 от 6 позволени медия елемент.
8 + 7 =
Моля, попълнете полето captcha

Открий повече

  • Обяд
  • Вечеря
  • вечеря
  • Приятели
  • Семейство
  • Семейни ястия
  • Основно ястие
  • Празнично меню
  • Балканска кухня

Още интересни рецепти

Покажи още рецепти

  • Телешко месо с розмарин и картофи на фурна с винен сос

    Телешко месо с розмарин и картофи на фурна с винен сос

    100 Мин. Трудна
  • Солена торта с картофи и спанак

    Солена торта с картофи и спанак

    55 Мин. Средно трудна
  • Грах яхния с телешки дроб

    Грах яхния с телешки дроб

    37 Мин. Средно трудна
  • Яхния с пилешки сърца и грах

    Яхния с пилешки сърца и грах

    35 Мин. Лесна

Покажи още рецепти

  • Facebook
  • You Tube
  • Политика за поверителност на данните
  • Свържете се с нас
  • Комисия за защитa на потребителите
  • Политика за бисквитки
  • Условия за ползване на сайта