Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Печен сочен джолан

0
60Мин.
Лесна
Вижте само колко вкусен печен джолан се получи. Без колебание какви подправки да се добавят, защото всичко е идеално подбрано. Джолана се сготви идеално в плика, а за повече вкус добавих моркови и 200 мл вода в пакета. Морковите са идеален зеленчук за гарнитура на джолана и препоръчвам да сложите само тях заедно с джолана. Те поемат от подправките и с леко сладкия си вкус балансират идеално ястиято. Освен свински джолан може да приготвите и свински ребра или цяло парче месо.

Съставки

-
4 порции
+

Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите: Тук

1  кг
свински джолани
4 
моркови
200  мл
вода

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
Zutaten befinden sich jetzt in deiner Zwischenablage
.

Хранителна стойност

Енергия
307.78 kcal
Въглехидрати
5.86 g
Мазнини
8.85 g
Информация на порция
Да го приготвим!

Указания

60 Мин.
Пригответе продуките.
5 Мин.
Нарежете морковите на едри резени. Отворете MAGGI® Идея за Сочни ребърца пикантни Изкарайте плика за печене. Разтворете го внимателно. Сложете морковите. Сложете и двата свински джолана. Изсипете подправките в плика. Добавете водата. Вържете на около 6-8 см от върха на плика.
Поставете в тава за печене.
55 Мин.
Сложете в топла фурна на 200 градуса. Нещо много важно, не дупчете плика! За да се сготви и задуши, и да поеме всички аромати на подправките, не дупчете плика за печене. След час и половина имате готов сочен, пикантен печен джолан на фурна.
Печен сочен джолан

Пригответе продуките. 2

Нарежете морковите на едри резени. Отворете MAGGI® Идея за Сочни ребърца пикантни Изкарайте плика за печене. Разтворете го внимателно. Сложете морковите. Сложете и двата свински джолана. Изсипете подправките в плика. Добавете водата. Вържете на около 6-8 см от върха на плика.

Печен сочен джолан

Поставете в тава за печене. 2

Сложете в топла фурна на 200 градуса. Нещо много важно, не дупчете плика! За да се сготви и задуши, и да поеме всички аромати на подправките, не дупчете плика за печене. След час и половина имате готов сочен, пикантен печен джолан на фурна.

Рецептата като PDF
Запази
Сподели с приятели

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Благодарим за оценката!
Очакваме Вашето ревю!

Вече оценихте тази рецепта/ продукт.

Моля, оценете! Повече звезди означават по-висок рейтинг!

Изпрати
Asset 10

Коментар 0

0/4000
Изберете валидно потребителско име с дължина от 3 до 15 символа. Използвайте буквите от А до Z и цифрите от 0 до 9.
Потребителско име