Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Печен сочен джолан

(0)
60Мин.
Лесна
Вижте само колко вкусен печен джолан се получи. Без колебание какви подправки да се добавят, защото всичко е идеално подбрано. Джолана се сготви идеално в плика, а за повече вкус добавих моркови и 200 мл вода в пакета. Морковите са идеален зеленчук за гарнитура на джолана и препоръчвам да сложите само тях заедно с джолана. Те поемат от подправките и с леко сладкия си вкус балансират идеално ястиято. Освен свински джолан може да приготвите и свински ребра или цяло парче месо.

Съставки

-
4 порции
+

Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите: Тук

1  кг
свински джолани
4 
моркови
200  мл
вода

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
Zutaten befinden sich jetzt in deiner Zwischenablage
.

Хранителна стойност

Енергия
307.78 kcal
Въглехидрати
5.86 g
Мазнини
8.85 g
Информация на порция
Да го приготвим!

Указания

60 Мин.
Пригответе продуките.
5 Мин.
Нарежете морковите на едри резени. Отворете MAGGI® Идея за Сочни ребърца пикантни Изкарайте плика за печене. Разтворете го внимателно. Сложете морковите. Сложете и двата свински джолана. Изсипете подправките в плика. Добавете водата. Вържете на около 6-8 см от върха на плика.
Поставете в тава за печене.
55 Мин.
Сложете в топла фурна на 200 градуса. Нещо много важно, не дупчете плика! За да се сготви и задуши, и да поеме всички аромати на подправките, не дупчете плика за печене. След час и половина имате готов сочен, пикантен печен джолан на фурна.
Печен сочен джолан

Пригответе продуките. 2

Нарежете морковите на едри резени. Отворете MAGGI® Идея за Сочни ребърца пикантни Изкарайте плика за печене. Разтворете го внимателно. Сложете морковите. Сложете и двата свински джолана. Изсипете подправките в плика. Добавете водата. Вържете на около 6-8 см от върха на плика.

Печен сочен джолан

Поставете в тава за печене. 2

Сложете в топла фурна на 200 градуса. Нещо много важно, не дупчете плика! За да се сготви и задуши, и да поеме всички аромати на подправките, не дупчете плика за печене. След час и половина имате готов сочен, пикантен печен джолан на фурна.

Рецептата като PDF
Запази
Сподели с приятели

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Напиши мнение

Вашето мнение
4
Бихте ли препоръчали този продукт на ваши приятели?
Images
Добавили сте 0 от 6 позволени медия елемент.
Image CAPTCHA
Въведете символите показани в изображението.
Моля, попълнете полето captcha