Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Търси
  • Рецепти
  • MAGGI® Приятели
  • Полезни статии
  • Продукти
  • Kампании
  • MAGGI
  • Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
Maggi
Maggi
  • Търси
  • Рецепти
  • MAGGI® Приятели
  • Полезни статии
  • Продукти
  • Kампании
  • MAGGI
  • Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
Печен сочен джолан
Печен сочен джолан

Печен сочен джолан

(0)
60Мин.
Лесна
Recipe Adimo
Поръчай сега
Вижте само колко вкусен печен джолан се получи. Без колебание какви подправки да се добавят, защото всичко е идеално подбрано. Джолана се сготви идеално в плика, а за повече вкус добавих моркови и 200 мл вода в пакета. Морковите са идеален зеленчук за гарнитура на джолана и препоръчвам да сложите само тях заедно с джолана. Те поемат от подправките и с леко сладкия си вкус балансират идеално ястиято. Освен свински джолан може да приготвите и свински ребра или цяло парче месо.

Съставки

4 порции

Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  кг
свински джолани
4 
моркови
1 
MAGGI® Идея за Сочни ребърца 28г
200  мл
вода
Копирай

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
.

Хранителна стойност

Енергия
307.78 kcal
Въглехидрати
5.86 g
Мазнини
8.85 g
Информация на порция

Указания

60 Мин.
  • Пригответе продуките.

    5 Мин.
    Нарежете морковите на едри резени. Отворете MAGGI® Идея за Сочни ребърца пикантни Изкарайте плика за печене. Разтворете го внимателно. Сложете морковите. Сложете и двата свински джолана. Изсипете подправките в плика. Добавете водата. Вържете на около 6-8 см от върха на плика.
  • Поставете в тава за печене.

    55 Мин.
    Сложете в топла фурна на 200 градуса. Нещо много важно, не дупчете плика! За да се сготви и задуши, и да поеме всички аромати на подправките, не дупчете плика за печене. След час и половина имате готов сочен, пикантен печен джолан на фурна.
Печен сочен джолан

Пригответе продуките. 2

Нарежете морковите на едри резени. Отворете MAGGI® Идея за Сочни ребърца пикантни Изкарайте плика за печене. Разтворете го внимателно. Сложете морковите. Сложете и двата свински джолана. Изсипете подправките в плика. Добавете водата. Вържете на около 6-8 см от върха на плика.

Печен сочен джолан

Поставете в тава за печене. 2

Сложете в топла фурна на 200 градуса. Нещо много важно, не дупчете плика! За да се сготви и задуши, и да поеме всички аромати на подправките, не дупчете плика за печене. След час и половина имате готов сочен, пикантен печен джолан на фурна.

Рецептата като PDF

Сподели с приятели

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Напиши мнение

Вашето мнение
Would you recommend this item?
Images
Добавили сте 0 от 6 позволени медия елемент.
6 + 12 =
Моля, попълнете полето captcha

Открий повече

  • Вечеря
  • Свинско
  • Приятели
  • Семейство
  • От фурната
  • Местна кухня
  • Семейни ястия
  • Основно ястие

Още интересни рецепти

Покажи още рецепти

  • Есенна зеленчукова запеканка

    Есенна зеленчукова запеканка

    45 Мин. Лесна
  • Барбекю кюфтенца

    Барбекю кюфтенца

    30 Мин. Лесна
  • Сочно свинско с гъби и картофи

    Сочно свинско с гъби и картофи

    50 Мин. Лесна
  • Пилешки гулаш

    Пилешки гулаш

    60 Мин. Лесна

Покажи още рецепти

  • Facebook
  • You Tube
  • Политика за поверителност на данните
  • Свържете се с нас
  • Комисия за защитa на потребителите
  • Политика за бисквитки
  • Условия за ползване на сайта